Renkaanvaihto- ja kuljetuspalvelut

Suoritamme renkaanvaihdot tarvittaessa kotonasi. Myös autosi käsinpesut ja vahaukset , autosi siivous sekä otsonointi ( pahat hajut pois hetkessä : tupakka , lemmikki ym. )

 

Öljynvaihdot ja pikkuhuollot kotonasi

Suoritamme autoosi öljynvaihdon ja pikkuhuollot myös kotonasi. Jäteöljyt ja suodattimet kuljetamme asianmukaiseen kierrätyspisteeseen. Myös vikakoodien luku ja nollaus.

Huomioithan, että jokaisessa ajoneuvossa on oma öljyvaatimus. Kerro palvelua tilatessasi autosi merkki ja rekisteritunnus niin tiedämme hankkia oikeanlaiset öljyt autoosi.

Puutarhajäte ym. kaatopaikkakuljetukset.

Kuljetamme puutarhajätteet , risut ym. jätteet kaatopaikalle tai kierrätysasemalle puolestasi.

 Ps. ÄLÄ toimi näin kuten herra alla olevassa videossa. 

Otsonointi

Otsonointi on helppo ja tehokas tapa hävittää monenlaiset hajuongelmat niin kodeista, yrityksistä, rakennuksista, autoista, asuntovaunuista, veneistä ym. Otsoni hävittää haitallisia bakteereita ja allergianaiheuttajia sekä homeen, kosteuden, polttoaineiden, tupakan, eläinten ja savun aiheuttamat hajut pysyvästi.
Nykyaikana erilaiset hajut ja allergiat alkavat olla yhä suurempi ongelma. Saasteet, käryt, voimakkaat tuoksut, tupakka, pölypunkit, lemmikkieläinten pöly, puiden ja kasvien siitepölyt sekä home-ja sieni-itiöt ovat haitallisia terveydelle sekä astmaatikoille ja allergikoille sekä oireettomille ihmisille.

Voit joko vuokrata otsonaattorin tai suoritamme kohteen otsonoinnin puolestasi.